2017. május 22., hétfő 14:44

DÉLUTÁNI VÁRHATÓ - BELPOLITIKA
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (MTI) - Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy ma 15 óra után az alábbi témák feldolgozását tervezzük:

    
     BUDAKESZI
     - 18.30: Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart "Álljunk ki Magyarországért!" címmel.

     BUDAPEST
     - Az Országgyűlés plenáris ülése    
     - 14.00: Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár és Schanda Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár az egészségügyi humánerőforrás-fejlesztést célzó EFOP-pályázattal kapcsolatos bejelentést tesz.
     - 14.00: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart "Egyedül a magyar határkerítés nyújt megbízható védelmet az illegális bevándorlással szemben" címmel. (+ FOTÓ)
     - 18.00: A Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Budapesti Székely Kör rendezvényén Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke előadást tart "Arra születtél, hogy ajándék legyél" címmel. A rendezvényen köszöntőt mond Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Ferencz Vilmos, a Budapesti Székely Kör elnöke.

     KESZTHELY
     - 18.30: Kövér László, az Országgyűlés elnöke "Álljunk ki Magyarországért!" címmel tart sajtótájékoztatót, majd lakossági fórumot.

A szerkesztőség ügyeleti telefonszáma: 441-9110
Az MTI 24 órán keresztül hívható központi ügyeleti telefonszáma: (36-1) 441-9350



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.