2017. május 23., kedd 11:57

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 23., kedd (OS) - Latorcai Csaba köszöntötte a Gazdálkodási Tudományos Társaságok Szövetsége ünnepi közgyűlését

    Külön szólt arról, hogy a 2018. évi költségvetés a munkából élők költségvetése lesz, több esélyt kínálva mindazok számára, akik magukat és családjukat munkából tartják el. A cél a teljes foglalkoztatottság elérése, a családok további támogatása, valamint az ország biztonságának megerősítése.

Ennek érdekében oktatásra 81 milliárd forinttal; egészségügyre 102 milliárd forinttal; nyugdíjakra, családtámogatására, szociális területre 287 milliárd forinttal többet szán a költségvetés. Mindemellett a rendvédelem és a közbiztonság megerősítése 83 milliárd forinttal, míg a gazdaságfejlesztés 205 milliárd forinttal több forrásban részesül.

A Gazdálkodási Tudományos Társaság 1992-ben alakult meg. 2001-től Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségeként, mint tudományos, szakmai, érdekképviseleti közhasznú szervezet tevékenykedik, melynek egyéni és jogi tagjai, országos és megyei tagozatai vannak. A Szövetség megalakulásától legfontosabb feladatának tekinti a nemzetgazdaság fejlesztésének, modernizációjának segítését, az értékek védelmét, előállítását.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.