2017. május 24., szerda 13:53

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. május 24., szerda (OS) - A szocialisták mást sem tesznek, csak Sorosnak lobbiznak – Reagálás Kunhalmi Ágnes (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták mást sem tesznek, mint Sorosnak lobbiznak itthon és Brüsszelben is. Soros György bábúként rángatja a szocialistákat és a magyar baloldalt, hogy saját érdekeit érvényesítse a bevándorláspolitikában és a Soros-egyetem ügyében is. A magyar baloldali képviselők még arra is képesek voltak, hogy megszavazzák a Magyarországot elítélő európai parlamenti határozatot, amely Soros brüsszeli lobbijának eredményeként született. Ezen felül még asszisztálnak is a Soros-egyetemről szóló hazug kampányhoz. A felsőoktatási törvény módosítása által érintett külföldi egyetemek és országok mind együttműködőek a magyar kormánnyal és hajlandóak a megállapodásra. Kizárólag a Soros-egyetem ügyében nem érkezik válasz több hete. A megállapodás nem a magyar félen múlik. A Soros-szervezetek és az ellenzék azonban továbbra is folytatják hazug kampányukat. Magyarország elleni támadásokhoz használják fel az egyetem ügyét: nyomást akarnak gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára. Kitartunk amellett, hogy egyetlen egyetem sem állhat a törvények fölött – a Soros-egyetem sem.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.