2017. június 6., kedd 13:04

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 6., kedd (OS) - A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2017-ben már 10. alkalommal hirdeti meg tehetségtámogató programját művészeti és természettudományos területen kiemelkedő felső tagozatos és középiskolás diákok számára.

    Az Alapítvány 2008 óta 38 zenei, képzőművészeti és természettudományos területen tehetséges, hátrányos helyzetű fiatalt támogatott tábori, szakköri, egyéb művészeti/tudományos kör havi részvételi díja, mentor/fejlesztő alkalmazása, versenyre/fellépésre való utazás költségének fedezése formájában.
Az ösztöndíjprogram célja, hogy hozzájáruljon a tudományos és művészeti tevékenységet folytató 12-18 éves korú fiatalok tehetségének kibontakoztatásához, segítse és ösztönözze őket további eredmények elérésében. Az Alapítvány a díjazott gyermek részére célzottan nyújt támogatást.
A pályázatokat az Alapítvány Ösztöndíj Bizottsága bírálja el, a szociális helyzet és a tehetségterületen eddig elért eredmények alapján.
A pályázat benyújtása elektronikus vagy postai úton lehetséges, jelentkezési lap, motivációs levél és szaktanári/mentori ajánlás megküldésével. A 2017/18-as tanévre szóló ösztöndíj pályázati határideje 2017. június 30.
A részletes pályázati kiírás a messzehangzo.hu oldalon található.
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.