2017. június 13., kedd 16:24

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 13., kedd (OS) - Botka: A kerítésnek állnia kell, amíg a magyarok félnek

    Addig ezt a kerítést senki sem bonthatja el, amíg a magyar emberek többsége nem érzi magát biztonságban az otthonában – ezt mondta Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályának szegedi ünnepségén, kedden.

"Az Orbán-kormány ideiglenesnek nevezi rendeletében a határzárat. Azt kell mondanom önöknek, hogy ez a határzár életünk része lesz egy jó darabig." – mondta Botka László.

Botka László kijelentette: az Orbán-kormány és az unió a felelős azért, hogy a magyar emberek félnek. Az Európai Unió felelőtlen volt, mert képtelen volt megvédeni a határait - mondta.

"Az uniót és így a magyar embereket is veszélyeztette az, hogy az Orbán-kormány a menekültválság kirobbanása után több mint 200 000 embert juttatott ellenőrzés nélkül a nyugati határra.
Az uniót és így a magyar embereket is veszélyezteti az, hogy az elmúlt években 20 ezer embert fogadtunk be a letelepedési kötvényekkel, akik között számolatlanul lehetnek kémek, bűnözők és terroristák."
"De azt sem hallgathatjuk el, hogy honfitársaink azért félnek, mert az Orbán-kormány gyűlöletet és félelmet keltett a menekültekkel szemben" – fűzte hozzá.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.