2017. június 21., szerda 13:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. június 21., szerda (OS) - A Fidesz és a Jobbik is lopott közpénzt költ plakátokra, ehhez az MSZP nem asszisztál

    Simicska Lajos eddig két pártot vett meg kilóra: a Fideszt és a Jobbikot. A Fidesz is, és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Az MSZP nem asszisztál sem a Jobbik-Simicska tolvajbandának, sem pedig a Fidesz-Habony hazugsággyárnak az ellopott szajré elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt.

Kósa Lajos el akarja felejteni, hogy egy időben ő és a Fidesz ugyanúgy Simicska Lajos csicskája volt, mint most Vona Gábor és a Jobbik. A hálátlan Kósa Lajos évekig Simicska pénzéből élt, és most csak azért van megsértve, mert a milliárdos oligarcha már nem őket, hanem Vona Gábort és a Jobbikot tömi azzal a közpénzzel, amit a Fidesz segítségével lopott.

Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét, véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának.


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.