2017. június 26., hétfő 14:57

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) - Az LMP vitára hívja Böröcz Lászlót! -

Böröcz László a Magyar Hírlapnak adott interjújában semmi kivetnivalót nem látott a fiatalok elvándorlásában. Az LMP vitára hívja a Fidelitas vezetőjét.

Magyarország egyik legsúlyosabb problémája a tömeges elvándorlás. Havonta több ezer fiatal hagyja itt ezt az országot, mert itthon nem találják meg a számításaikat. Ha Böröcz László, a kormányzó Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke ebben semmi problémát nem lát és bagatellizálni próbálja a helyzetet, akkor legyen benne annyi bátorság, hogy álláspontját nyilvánosan is megvitatja velünk. Aki szétnézve az országban, értékelve a fiatalok lehetőségeit és a kormány ifjúságpolitikáját erre a kijelentésre jut, az ütköztesse álláspontját az ellenzékkel is!
Az LMP nyilvános vitára hívja Böröcz Lászlót. Mondja meg, hogy mikor és hol, és vitázzunk erről az ország számára súlyos kérdésről!

Kanász-Nagy Máté,
az LMP ifjúsági szakszóvivője
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)