2017. június 26., hétfő 17:47

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. június 26., hétfő (OS) - A magyar emberek támogatása mindennél nagyobb erőt ad az előttünk álló brüsszeli csatákhoz - Reagálás Dömötör Csaba (MK) nyilatkozatára

    Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjában a magyarok egyértelműen kiálltak Magyarország és a nemzeti szuverenitás mellett. A nemzeti konzultáción 400 ezerrel többen vettek részt, mint ahányan a baloldali pártokra és 700 ezerrel többen, mint ahányan a Jobbikra szavaztak legutóbb.
A nemzeti konzultáció kiállta az ellenzék és Brüsszel támadásait. A baloldallal ellentétben, amely le akarja bontani a kerítést és végre akarja hajtani a kvótát, a magyarok egyértelművé tették, hogy a kormány bevándorlás-politikáját támogatják és  szeretnék, ha a külföldről finanszírozott szervezetek is átláthatóak lennének. A magyarok azt is világossá tették, hogy nem akarják, hogy Brüsszel döntsön a rezsiről, az adókról, a gazdaságpolitikáról. A magyar emberek támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad az előttünk álló brüsszeli csatákhoz. A Fidesz-KDNP szövetség mindent meg fog tenni, hogy érvényt szerezzen a magyar emberek akaratának.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.