2017. június 27., kedd 10:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - Koncepciós paródia lett a szegedi parkolás peréből: még a vádló ügyészség is kért ingyenes parkolást

    Mivel Botka Lászlónak nincsenek eltitkolt ügyei, a Fidesz nevetséges módon az ingyenes szegedi parkolás kérdéséből próbál koncepciós kirakatpert csinálni.

Holott az "ügy" csupán annyi, hogy a szegedi önkormányzati parkolási cég 1996 óta – tehát már a fideszes városvezetés idején is! – ingyenes parkolási lehetőséget adott a város közéleti szereplőinek, közfeladatot ellátó személyeknek, intézményeknek, alkotmánybírónak, rendőrségi vezetőknek, az önkormányzat munkáját segítőknek és a közgyűlés tagjainak.

Az pedig már kész paródia, hogy még a vádat képviselő ügyészség is kért és kapott ilyen parkolási kedvezményt!

Ez a gyakorlat megfelel a magyar törvényeknek, az önkormányzat rendeleteinek, és a többi magyarországi nagyváros parkolási gyakorlatának. Erre próbálja a Fidesz most azt mondani, hogy ez Botka László "bűne".

Szánalmas, hogy az a Fidesz emleget hűtlen kezelést, amelynek az emberei nagyüzemben lopják a közpénzt. Az a Fidesz vádaskodik, amely az elmúlt hét évben széthordta és a csókosai között szétosztotta az országot!

A Fidesz nem véletlenül fél Botka Lászlótól, hisz ő Orbán Viktor egyedüli kihívója. A Fidesz bukását is Botka László fogja bejelenteni 2018-ban.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.