2017. június 27., kedd 11:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - DK: Orbán már a Postán is adatot gyűjt az emberekrő

    Új kormányzati agyrém kezdődött. Aki a Postán csekket ad fel, attól elkérhetik a személyi adatait. Állítólag a pénzmosás és a terrorizmus ellen hozták ezt a szabályt, de ennek a kormánynak egy szavát sem hisszük el.

Ha ez mégis így lenne, akkor a gázszámlát feladó nyugdíjas terrorista lehet, a tandíjat utaltató egyetemista pedig gyanús, hogy pénzmosásban utazik? A Demokratikus Koalíció szerint nincs másról szó, mint hogy a Fidesz adatokat akar gyűjteni az emberekről. Úgy látszik, nem elég részletes, vagy frissítésre vár a Kubatov-lista. A Fidesz nem csak azt akarja tudni, kire szavaznánk, hanem arra is, kinek mennyi pénze van, tudja-e még fizetni a közterheket.

A DK úgy látja, törvénytelen adatgyűjtés kezdődik, amely szabadságjogainkat korlátozza. Ha valakiknek az átutalásait figyelni kellene, az nem a diák és nyugdíjas, hanem azok a fideszes politikusok, akik lopják a közöst, valamennyiünk vagyonát.

Gréczy Zsolt
szóvivő,
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.