2017. június 27., kedd 13:44

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - Morvai Krisztina levele az Átlátszó szerkesztőjének

Tisztelt Erdélyi Katalin!

Hosszú levelet fogalmaztam Önnek arról, hogyan használom fel az Európai Parlament által biztosított költségkeretemet.  Azt, hogy ezt az összeget nem lopom/sikkasztom el, mindenki ellenőrizheti a www.morvaikrisztina.hu honlapomon vagy a közel százezer ember által követett Facebook oldalamon - ott ugyanis szinte minden tevékenységemről beszámolok és értelmes ember vissza tud következtetni arra, hogy ez utóbbiaknak jelentős költségvonzatai vannak. A keret elköltésekor mindenben az Európai Parlament vonatkozó szabályzata alapján járok el.

Azért döntöttem úgy, hogy a részletes beszámolómat nem küldöm el Önnek, mert mielőtt ez megtörtént volna, volt szerencsém olvasni az Ön friss írását arról, hogy én "kiborultam" az Ön érdeklődésével összefüggésben.  A cikk olyan rosszindulatról tesz tanúbizonyságot, amely azokat igazolja, akik a hasonló megkeresésekre egyáltalán nem reagálnak, mert úgyis csak kiforgatják a szavaikat.   Ha nincsenek szavak, nincs mit kiforgatni. Erre figyelemmel  levelezésünket a magam részéről befejezettnek tekintem.

Minden jót kívánok Önnek,

üdvözlettel: