2017. június 27., kedd 17:31

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. június 27., kedd (OS) - A magyaroknak elegük van Orbán rögeszméiből - reagálás Orbán Viktor beszédére

A nemzeti konzultáció egyetlen célja az volt, hogy az egyre fogyó kormánypárti tábort még 2018-ban utoljára egyben tartsa Fidesz.

A milliárdos kormánypropaganda álszent kérdéseit maga Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke leplezte le, amikor azokról kijelentette: "tény, hogy normálisan gondolkodó emberek számára csak egyféleképpen megválaszolható kérdések vannak a kérdőíven."

A nép nem Brüsszelt, hanem a migránsokkal (letelepedési kötvények) üzletelő Orbánt és a brüsszeli pénzeket bezsebelő korrupt haverjait akarja megállítani, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra. A Jobbik az elszegényedést és az elvándorlást fogja megállítani, ezért a néppel közösen le fogjuk váltani minden idők legkorruptabb rendszerét.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom