2017. július 10., hétfő 09:48

A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. július 10., hétfő (OS) - Az ország legnagyobb doktori programját támogatják a Pallas Athéné Alapítványok - Magyarországon egyedülálló, magas szakmai színvonalú képzést biztosít a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott Geopolitikai Doktori Program. Az ország legnagyobb szabású doktori programjában neves külföldi és hazai előadók tartanak kurzusokat.

    A Pécsi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Iskolája a Pallas Athéné Alapítványaival együttműködve hirdette meg a 2015-ös évben alapított Geopolitikai Doktori Programot. A doktori program hallgatói a képzés során teljesített szakmai munkájukért részesülnek ösztöndíjban.

A program kezdete óta több neves külföldi professzor és szakember is tartott előadást a képzés keretében; többek között Anthanasios Orpanides, volt ciprusi jegybankelnök, Eyal Winter a Jeruzsálemi Héber Egyetem oktatója, Roberto Feldmann, Sao Pauló-i Egyetem közgazdász-professzora és Stefano Zamagni, a Bolognai Egyetem közgazdász-professzora.

A Pallas Athéné Alapítványok a megalakulásuk óta 5,2 milliárd forint értékben több mint ezer oktatási, tudományos pályázatot támogattak. Jelenleg is több mint harminc aktív pályázati kiírás várja mindazon hallgatókat, kutatókat, doktoranduszokat és a tudományos munka iránt érdeklődő jelentkezőket, akik szeretnék tudásukat fejleszteni.

     Kiadó: Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.