2017. augusztus 1., kedd 12:13

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 1., kedd (OS) - Fellázadt az úszótársadalom

    A magyar sportéletben a kétségkívül sikeres világbajnokság végeztével elsőként a sportág vezető szereplői (olimpiai bajnokok, edzők) szólították fel lemondásra Bienerth Gusztáv volt kormánybiztost, úszószövetségi elnököt. Magyarországon elsőként az úszótársadalomnak lett elege a felülről, minden hozzáértés nélkül kirendelt politikus-strómanból. Az eset különösen pikáns, hiszen a Fidesz-kormány épp Bienerth megválasztása előtt pár nappal módosított törvényt azért, hogy kormánytag is lehessen sportszövetség vezetője. Látjuk, mi lett a következménye. A Jobbik mindig is kiállt a sport tisztasága és politikamentessége mellett. Az idő minket igazolt.

A Fidesz más területekhez hasonlóan a sportban is teljes kontrollt kíván elérni, ezt jelezte Németh Szilárd – aki egyébként Hegedűs Csaba olimpiai és világbajnok sportlegenda megpuccsolásával lett a birkózószövetség elnöke – ellenzéket mocskoló, beteges és teljes mértékben hazug nyilatkozata is az úszó világbajnokság kapcsán.

A Jobbik kormányra kerülve meg fogja tisztítani a sportot a politikusoktól, el fogjuk számoltatni a korrupt sportvezetőket, és meg fogjuk tiltani a politikusoknak a sportszövetségekben vezető tisztségek betöltését.

Jobbik Sportkabinet

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.