2017. augusztus 3., csütörtök 13:57

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 3., csütörtök (OS) - Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést - reagálás az MSZP és az LMP nyilatkozatára

    Most betekintést nyerhetünk abba, hogyan is működne a magyar törvényhozás, ha a szocialisták kerülnének hatalomra: Soros füttyent, ők pedig azonnal ugranak.
Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést, hogy eltöröltesse a "Lex CEU"-t és a törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet. A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a  "Soros-tervet". Az pedig egyenesen felháborító, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket ők sodortak bajba, hagytak segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatták. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem fog elmenni a Soros által összehívott ülésre.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.