2017. augusztus 15., kedd 09:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OS) -

    A kormány fizessen kártérítést a Vállalkozz Itthon Fiatal! program károsultjainak!

Az Együtt szerint felháborító, hogy bár a kormány hibájából nem kapták meg az ígért támogatásokat és vesztettek ezzel több százezer forintot a Vállalkozz Itthon Fiatal! nevű program résztvevői, mégsem kártalanítják őket. A fiatalok számára garantálni kell veszteségik visszafizetését.

A Vállalkozz Itthon Fiatal! nevű program résztvevői hiába fizetik hónapok óta a járulékokat az újonnan alapított vállalkozásaik után, az ígért támogatásból semmit nem kaptak. A késedelem miatt az érintett fiatalok akár félmillió forintot is veszíthettek, kártérítést mégsem fizet nekik a kormány.

Az Együtt felháborítónak tartja, hogy bár bebizonyosodott, a Nemzetgazdasági Minisztérium felügyelete alá tartozó cég miatt nem kapták meg a vállalkozó fiatalok az ígért támogatást, a kormány mégsem kártalanítja őket.

Azonnal módosítani kell azon a kormányrendeleten, amely megakadályozza a fiatalok kártérítését, majd garantálni kell számukra veszteségeik visszafizetését.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.