2017. augusztus 20., vasárnap 20:13

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 20., vasárnap (OS) - Szent István király példáját kell követnünk ma is.

    Párhuzamot vonva múlt és jelen között a helyettes államtitkár kijelentette: "Az elmúlt esztendőkben Magyarország Kormánya a választóktól kapott példátlan felhatalmazás közjogi talaján állva, megvalósíthatta programját és kivezette az országot abból a mély válságból, amelybe elődei téves gazdasági és társadalompolitikai diagnózis alapján belehajszolták." Hozzátette: "A gazdaság megújítását szolgálja többek között az Eger városát is érintő Modern Városok Programja is, amelynek célja, hogy olyan erőközpontok jöjjenek létre szerte az országban, amelyek elősegítik és támogatják a vidék fejlődését."

Dr. Latorcai Csaba emlékezett arra is, hogy szent királyunk halála előtt felajánlotta koronáját, hogy Mária országaként minden küzdelmünkben megmaradhassunk. Mint mondta: "… a történelem most ismét választás elé állít bennünket. A tét nagy: megmaradásunk és egész Európa jövője. A lelki, szellemi és morális megújulás sürgető, amelyhez bátorságra, bölcsességre, szilárd hitre és kitartásra van szükségünk. Legyen ehhez segítségünk Szent István példája és öröksége." – zárta beszédét a helyettes államtitkár.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.