2017. augusztus 21., hétfő 17:25

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 21., hétfő (OS) -

    Trócsányi László igazságügyi miniszter Magyarország köztársasági elnöke megbízásából, 2017. augusztus 20-a, államalapító Szent István király ünnepe alkalmából Magyar Érdemrend Középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Kovács Kázmérnak, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettesének, dr. Kovács Péternek, a Magyar Tudományos Akadémia doktorának, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság bírájának, volt alkotmánybírónak.
Magyar Érdemrend Tisztikeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Blutman Lászlónak, az MTA doktorának, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar egyetemi tanárának,  dr. Buzinkay Zoltánnak, a Kúria nyugalmazott tanácselnökének, dr. Karsai Krisztinának, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar egyetemi tanárának, dr. Péli-Toóth Sándornak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság nyugalmazott tanácselnökének és dr. Wlassits Gábornak, a Gyulai Törvényszék nyugalmazott tanácselnökének.
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Csák Csillának, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi docensének,  dr. Pázmándi Kinga Ágnesnek, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egyetemi docensének, dr. Tóth Tihamérnak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara egyetemi docensének.
     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.