2017. augusztus 22., kedd 17:58

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 22., kedd (OS) - A fideszes igazságszolgáltatás szégyene M. Richárd elengedése

    Egy országot döbbentett meg az a hírnek, miszerint szabadlábon, házi őrizetben védekezhet a jogosítvány nélkül, kokain hatása alatt, két ember halálával végződő balesetet okozó M. Richárd. Hogyan érezheti magát biztonságban Magyarországon az a törvénytisztelő állampolgár, aki azt látja, hogy a kormánypárti politikusok és oligarchák súlyos korrupciós ügyei mellett szabadlábon járhat-kelhet a két ártatlan ember haláláért felelős drogos bűnöző? Többek között ezt a kérdést is felteszi a Jobbik Pintér Sándor belügy- és Trócsányi László igazságügy-miniszternek.

Felháborító, hogy kétes hírű, alvilághoz sorolt alak a két ember halálát okozó baleset után is úgy sétál ki szabadon a hatóságok és az igazságszolgáltatás intézményeiből, mintha mi sem történt volna. Sőt, az egzotikus Seychelles-szigeteken nyaral, s ugyanúgy luxusautókat vezet Budapesten, mint a tragikus baleset okozása előtt. Valószínűleg a fehér port is hasonló gyakorisággal szippantgatja a napokban is, mint előtte tette. Jogosan merül fel sokakban a kérdés: vajon felsőbb szintről kap-e védelmet a halálos balesetet okozó izomagy, aki mindössze egy hétvégét töltött őrizetben? A bírói döntés összefüggésben áll-e azzal, hogy M. Richárd jó viszonyt ápol azzal a céggel, amelyik Németh Szilárd, Rogán Antal és a Fidesz rendezvényeit biztosítja?


     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.