2017. augusztus 24., csütörtök 14:50

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 24., csütörtök (OS) - Elnökhelyettest választottak a Liberálisok

    Sermer Ádámot, a Magyar Liberális Párt - Liberálisok ügyvivőjét, a párt ifjúsági szervezetének elnökét Fodor Gábor pártelnök felkérésére a párt Ügyvivő Testülete augusztus 23-án egyhangú döntéssel megválasztotta szervezésért és jelöltállításért felelős elnökhelyettesnek.

Azért, hogy minden eshetőségre fel legyünk készülve, egy ideje már zajlik a jelöltállítás az egyedül indulás esetére. Sermer Ádám országos szervezőként eddig is nagyban hozzájárult ehhez az építkezéshez, ezután pedig kiemelten dolgozik azon, hogy mielőbb véglegessé váljon annak a 106 embernek a köre, akik egyedüli megmérettetés esetén büszkén vállalják a liberális képviseletet. Közel 70 jelölt-jelöltünk személye ismert, akiket különböző felületeken folyamatosan mutatunk be a választóknak, és ezt a munkát addig folytatjuk, amíg minden egyéni választókörzet liberális jelölt-jelöltjének kiléte nem tisztázódik.

A Liberálisok továbbra is bíznak abban, hogy 2018-ban a demokratikus ellenzék egyesíteni fogja az erőit, hiszen a jelenlegi egyfordulós, győztes-kompenzációs választási rendszerben kizárólag egy a jelenleginél is szélesebb, demokratikus (szélsőségek nélküli) paletta együttműködése hozhatná meg egy érdemi kormányváltás esélyét.

Sermer Ádám eddig is bizonyította eltökéltségét, szabadelvű gondolkodását, következetes hozzáállását; a LiFT vezetőjeként számtalan példán keresztül mutatta meg mennyire progresszív, 21. századi európai fiatalként látja a világot.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.