2017. augusztus 28., hétfő 13:39

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 28., hétfő (OS) - A Szcientológia Egyház válasza a "Szcientológusok kezében a magyar vitaminbiznisz" c. Ripost cikkre

    Mi szcientológusok nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sok tagunk foglalkozik egészséges táplálkozással, életmód tanácsadással és sporttal, ahelyett, hogy a drogkultúrához járulnának hozzá.

Büszkék vagyunk arra is, hogy számos szcientológus sikeres vállalkozó. A Szcientológia minden társadalmi és gazdasági rétegből vonz érdeklődőket és híveket. Vannak közöttünk házmesterek, mérnökök, bolti eladók ugyanúgy, mint sportolók és művészek. Nagyon örülünk azoknak, akik céljainkkal egyetértenek és velünk együttműködve egy jobb világért dolgoznak.

Örülünk annak is, ha a szcientológusok sikeresek, mivel főként ők támogatják a társadalomjobbító tevékenységeinket. Így juttathattunk el például csak az idei évben több tízezer emberi jogi és több százezer drogfelvilágosító kiadványt a magyar embereknek. Ezen túlmenően ők az Egyház kampányain kívül más karitatív tevékenységeket is támogatnak.

Vallási céljainkat és tevékenységünket nagyon sok szakértő és tudós is elismeri, ahogy az az alábbi honlapon is látható: www.scientologyvallas.hu

A Szcientológia céljai a következők, és minden tevékenysége ezt támogatja:

"Egy elmebaj, bűnözők és háború nélküli civilizáció, ahol a rátermett emberek eredményesek lehetnek, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai."
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.