2017. augusztus 28., hétfő 15:04

Az Ars Sacra Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 28., hétfő (OS) - Hamarosan kezdődik az Ars Sacra Fesztivál

    Tízéves az Ars Sacra Fesztivál, amely civil kezdeményezésként az európai zsidó-keresztény kultúra gyökereiből táplálkozó, ma is élő szakralitás felmutatását tűzte zászlajára. A mára már tíznapossá nőtt esemény a szeretet kultúrájának terjedését segíti a művészet számos műfaját felvonultató, INGYENESEN látogatható programjaival. A szakralitást profán környezetben, a hagyományt új köntösben, a kortárs alkotásokat régi helyszíneken mutatjuk be.
Abasártól Vizsolyig mintegy 110 településen több, mint 600 program közül válogathat az érdeklődő, határon innen és túl.
11 műfaj képviselői mutatkoznak be a fesztiválon. A színvonalas zenei kínálat mellett kiállításokkal, irodalmi estekkel, színházi és szakmai előadásokkal, filmfesztivállal, építészkonferenciával, sétákkal, tárlatvezetésekkel, lelki és gyerekprogramokkal várjuk a látogatókat.
Az Ars Sacra logó kis piros angyala mostantól európai védettséget is élvez, és harmadik éve tudhatjuk magunkénak az Európa legrangosabb fesztiváljait kitüntető EFFE-minősítést.
Naprakész információk: www.ars-sacra.hu

     Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.