2017. szeptember 12., kedd 17:14

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 12., kedd (OS) - A közszférában dolgozók csak akkor lesznek rendesen megfizetve, ha a Botka-kormány leváltja a Fideszt

    Orbán Viktor aljasul lenyúlta 150 ezer közszférában dolgozó ember pénzét. A kormányfő személyesen döntött arról, hogy a közszférában dolgozók bérkompenzációjából 900 millió forintot elvesz. Olyan emberek pénzét nyúlta le Orbán, akik már 8 éve nem kaptak semmilyen fizetésemelést és emiatt – miközben az államnak dolgoznak – napi szinten nélkülöznek.

Ez az orbánizmus: egy élősködő, cinikus hatalom, amely rendszert csinál abból, hogy a saját dolgozóit is meglopja. Néhány napja a szociális munkások bérpótlékából nyúltak le 90 millió forintot és egy bicikliversenyre költötték. De lopnak mindenkitől: a gyermekétkeztetéssel például azt játsszák, hogy az év közben megítélt milliárdokkal egész évben dicsekszik a Fidesz, majd év végén suttyomban visszaveszik a pénzt és a fideszes önkormányzatoknak adják.

A közszférában dolgozók csak akkor lesznek rendesen megfizetve, ha a Botka-kormány leváltja a Fideszt. Ez az ajánlata Botka Lászlónak minden állami alkalmazott számára 2018-tól.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.