2017. szeptember 14., csütörtök 10:04

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (OS) -

    Juhász Péter: A Kubatov-listát bővíti az újabb hazug konzultációval a Fidesz
Nem indíthat több nemzeti hazugságkampányt Orbán Viktor!
Velencén a Fidesz háromnapos frakcióülésén Orbán Viktor azt mondta, hogy ma nincs fontosabb számára, mint "a Soros-terv elleni küzdelem", ezért nemzeti konzultációt indítanak róla.
A Fidesz-kormány azért indítja egyik konzultációt a másik után, hogy a választások előtt ezekkel az adatgyűjtő ívekkel frissítsék, bővítsék a Kubatov-listát. A nemzeti konzultáció pénzkidobás, kizárólag hamis propaganda célokat szolgál, a Fidesz-kormány közpénzből hazudik a magyar polgároknak és manipulálja őket. 
A Fidesz-KDNP-nek azonnal abba kell hagynia a Kubatov-lista bővítését, nem indíthat több pazarló hazugságkonzultációt! Orbán Viktor ennek árát, körülbelül egymilliárd forintot az egészségügyi rendszer rendbetételére fordítsa!
Agyrém, amit a Fidesz művel. A kormánypárt újabb nemzeti konzultációja nem is érdemel több szót, sokkal hasznosabb arról beszélni, hogy az Együtt szeptember 16-án, szombaton ismerteti választási programját, melyben bemutatjuk, hogyan teremtenénk együttműködő, boldog, gyarapodó országot hazánkból.

Juhász Péter
az Együtt elnöke
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.