2017. szeptember 14., csütörtök 11:19

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (OS) - Megvan a Művész leszek! Tudós leszek!, tehetséges gyermekeknek szóló ösztöndíj-pályázat 2017/2018-as tanévi eredménye

    A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2017-ben már 10. alkalommal hirdette meg tehetségtámogató programját művészeti és természettudományos területen kiemelkedő felső tagozatos és középiskolás diákok számára.
Az 51 hazai és határontúli, szociokulturálisan hátrányos helyzetben élő jelentkező közül idén 15 gyermek részesült ösztöndíjban, így a 2008 óta minden évben meghirdetett pályázat keretében az Alapítvány már 53 diáknak nyújtott anyagi támogatást tehetsége kibontakoztatásához, további fejlesztéséhez.
A fiatal tehetségek szeptember második felében ünnepélyes ceremónia keretében veszik át az ösztöndíjat elismerő oklevelet és zenei, táncos és tudományos előadásokkal mutatkoznak be az Alapítvány támogatói, partnerei előtt. A rendezvény fővédnöke Szalóki Ági, Liszt Ferenc-díjas énekesnő.
Az ösztöndíj program célja, hogy segítse és ösztönözze a tudományos és művészeti tevékenységet folytató 12-18 éves korú fiatalokat további eredmények elérésében. Az Alapítvány a díjazott gyermek részére célzottan nyújt támogatást. A pályázatokat az Alapítvány Ösztöndíj Bizottsága bírálja el, a szociális helyzet és a tehetségterületen eddig elért eredmények alapján.
Az eseményről és az ösztöndíjról további információk a messzehangzo.hu oldalon találhatók.    
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.