2017. szeptember 14., csütörtök 12:34

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (OS) - Az MSZP szembesíti a Fideszt az általuk elkövetett országrombolással és konkrét megoldásokat kínál az embereknek

    Az MSZP parlamenti képviselőcsoportja Hajdúszoboszlón kihelyezett frakcióülést tartott, melyen részt vett Botka László miniszterelnök-jelölt, a párt országos elnöksége és megyei elnökei, s ahol megvitatták az őszi parlamenti ülésszak legfontosabb feladatait.

Megállapodás született arról, hogy az MSZP szembesítő kampányban tájékoztatja a magyar társadalmat a 2010 óta tartó országromboló fideszes politika következményeiről. Ezen kívül a Botka-kormány 2018 utáni teendőit, Magyarország legégetőbb problémáit 7 helyszínen tartott részországgyűléseken fogják megvitatni az emberekkel a párt politikusai és szakértői.

Ezt követően Botka László miniszterelnök-jelölt tájékoztatást adott a 2018-as parlamenti választás szövetségi stratégiájáról.

A tanácskozáson élénk szakmai vita zajlott Magyarország legfontosabb problémáiról és arról, hogy az MSZP miként kívánja ezeket megoldani. Ezzel kapcsolatosan Komáromi Zoltán egészségpolitikus a magyar egészségügy válságának megoldásáról, Andor László egykori uniós biztos az Európai Unió szociális pilléréről, Büttl Ferenc közgazdász pedig egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.