2017. szeptember 19., kedd 12:52

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) - Cél a nagycsaládosok és a védőnők szoros együttműködés. Együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Magyar Védőnők Egyesülete. Az együttműködés a közös értékek mentén történik, melynek alapja a családok támogatása, a gyermekek egészséges fejlődése és a közös érdeklődési területek. Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke és Csordás Ágnes Katalin, a MAVE elnöke az együttműködési szerződés aláírásával szeretné szorosabbra fűzni a szálakat a két szervezet között.

    A NOE és a MAVE abból a célból köti a megállapodást, mert közös értékeiken - a családok támogatásán, a gyermekek egészséges fejlődésén és közös érdeklődési területeiken (várandósság, fiatal házasok felkészítése, érdekvédelem és ismeretterjesztés stb.) - alapuló hosszú távú, aktív együttműködést szeretne elérni mindkét szervezet.

A célok átültetése a gyakorlatba úgy történik, hogy a NOE nagycsaládos szervezetei 2017. szeptember 27-től év végéig bemutatkozási lehetőséget kapnak a védőnők számára szervezett országos szakmai konferenciákon. A nagycsaládosok érdekvédelmi tevékenysége, közösségteremtő ereje, és a védőnők szoros kapcsolata, valamint szakértelme mind garanciája a családok hatékony támogatásának.

Budapest, 2017. szeptember 19.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöksége

     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.