2017. szeptember 19., kedd 15:12

A Fidesz közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) - Az ellenzék Brüsszel oldalán áll a bevándorlásban –  Reagálás Dömötör Csaba (MK) nyilatkozatára

    Brüsszel már az évi egymillió bevándorló betelepítésén, a migráció megszervezésén és legalizálásán dolgozik és a magyar baloldali politikusok minden ezt célzó brüsszeli javaslatot támogattak eddig. 2017 áprilisában az Európai Parlament balliberális csoportja a magyar baloldal brüsszeli képviselőinek teljes támogatásával egy egyértelműen bevándorláspárti jelentést fogadott el, amelyben már feketén-fehéren ott állt, hogy fel akarják gyorsítani a bevándorlók betelepítését, ezt egy állandó mechanizmussal akarják elérni, továbbá meg akarják könnyíteni a migránsok számára a családegyesítést. 2016 júliusában a magyar baloldali pártok európai parlamenti képviselői ugyancsak egytől egyig támogatták az EP-jelentés azon cikkét, amely a migrációs válság kapcsán az újraelosztási mechanizmus kikényszerítéséről szól. A magyar baloldali EP-képviselők, név szerint: Szanyi Tibor, Ujhelyi István, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Jávor Benedek, Meszerics Tamás - mind megszavazták azt, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, amelyek nemet mondanak a kényszerbetelepítésre.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség


     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.