2017. szeptember 19., kedd 15:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) -

    Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Putyin díszpolgársága ellen tiltakozó munkatársakat vegzálja a Debreceni Egyetem. Ez a hozzáállás az emberi jogok tiszteletére vonatkozó alapelvek sárba tiprása. Felháborító, hogy Magyarország egyik legnagyobb oktatási intézménye, amelynek a szellemi szabadság zászlaját kellene magasra emelnie, szabadságkorlátozó gyakorlatot folytat és politikai célokat szolgál.
Vlagyimir Putyin egy elnyomó, korrupt, szabadságkorlátozó rendszer feje Oroszországban, amely az állami hatalmat a demokrácia korlátozására, a jogállami keretek felszámolására használja fel. Orbán Viktor putyinista politikája miatt Magyarország teljesen elszigetelődött az Európai Unióban. Ezért is érthetetlen, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címmel akarja kitüntetni Vlagyimir Putyint. 
Az Együtt támogatásáról, szolidaritásáról biztosítja a három tanszék munkatársait. Amennyiben igényt tartanak rá, számíthatnak az Együtt jogászainak segítségére is.

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.