2017. szeptember 22., péntek 13:44

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OS) - A szokásjog kötelez: újra hazudott a Ripost

A Habony-univerzum talán legprimitívebb terméke, a Ripost nevű fideszes lap ismét jogerősen pert veszített a Jobbikkal szemben a mai napon, a Fővárosi Ítélőtáblán. Ezúttal odáig süllyedtek, hogy egy nem létező perről írták azt, hogy jogerősen megnyerték Vona Gáborral szemben.
A magyar médiatörténetben eddig még nem fordult elő, hogy egy cikkben a bíróságot használja fel valaki hazugságai hivatkozási alapjaként, a Fidesz-KDNP lapja azonban nem ismer határt, ha hazudozni kell a Jobbikról. Ennek most is az lett a következménye, hogy helyreigazításra és perköltség megfizetésére kötelezte az Ítélőtábla a Ripostot.
A lapnak már nem kell sokat várnia arra, hogy ezen hazugságaiért személyiségi jogi perben is "bizonyítson".

Jobbik Sajtóosztály

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom