2017. szeptember 23., szombat 17:24

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - Hány ember életébe kerül a propaganda?

    A Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy meg kell védeni Magyarországot, azonban a magyarok nem egy külső ellenségtől félnek leginkább, hanem attól, hogy kórházba kerülnek. A Fidesz pedig mindent meg is tesz, azért hogy féljenek. A kórházak adóssága túllépte a kezelhető szintet, az orvoshiány miatt kórházi osztályokat zárnak be, nincsenek megfelelő felszerelések, az idősek nem juthatnak hozzá életmentő gyógyszerekhez.

Miért nem védte meg Orbán Viktor azt a 32 ezer embert, akiknek a halála elkerülhető lett volna, ha megfelelően működne az egészségügy?
Miért nem védi meg a Fidesz a betegeket a kórházi fertőzésektől, amiben már többen halnak meg, mint közúti balesetekben?

A legnagyobb veszélyt a magyarokra a fideszes egészségpolitika jelenti. Nem elég, hogy rengeteg orvost és ápolót elüldöztek, most már az egészségügyi szakképzés keretszámait is csökkentik. A kormányzati agytröszt ismét kiizzadt magából valamit: ha valaki eléggé elhivatott, akkor fizesse meg a képzését, azért, hogy utána szörnyű körülmények között, megalázó fizetésért folyamatosan túlórázzon. Így tesz egy hivatást "csábítóvá" a Fidesz.

Miközben az egészségügyi dolgozók és a betegek is szenvednek az egészségügy helyzete miatt, az orbánisták azzal vannak elfoglalva, hogy több tízmilliárd forintból teleplakátolják az országot egy 87 éves üzletember képével. A plakátok nem gyógyítanak meg senkit, de azok a milliárdok, amibe kerülnek, életet menthetnek.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.