2017. szeptember 23., szombat 19:18

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás

A Budapest XIV., Vajdahunyad várában megrendezett Országos Közfoglalkoztatási Kiállításra minden korábbinál több, mintegy 20.000 látogató volt kíváncsi. A 132 kiállító kínálatában a felnőttek végig kóstolhatták Magyarország tájegységeinek jellegzetes ételeit, a kisebbek pedig akár gólyalábon is indulhattak a környék feltérképezésére. A látogatók olyan színes programokból választhattak, mint a látványfőzés, a kézműves-foglalkozások, a népzenei és a kulturális programok. A kóstolni valók közül, különlegessége miatt a struccragu aratta a legnagyobb sikert.
Az esemény zárásaként Dr. Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatásért felelős helyettes államtitkára a "Legszebb Stand" díjával jutalmazta Nagyrábé, Sajógalgóc és Karcsa települések kiállító helyeit.

Kiadó: Belügyminisztérium