2017. szeptember 24., vasárnap 13:18

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 24., vasárnap (OS) -

    Tárgyalásra hívja az új pólus pártjait Juhász Péter
     Tárgyalásokat kezdeményezünk az új pólus pártjaival - jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Juhász Péter, az Együtt elnöke. Mint mondta, régi pártokból nem lesz megújulás a magyar politikában, ezért az Együtt a pártlisták szintjén kizárólag a 2010 előtt nem kormányzó pártokkal képzeli el az együttműködést.
     Juhász Péter leszögezte: az új pólus pártjai, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és az Együtt mind ugyanazt akarják. Megbuktatni Orbán Viktort 2018-ban, de nem akarnak visszatérni a 2010 előtti időszak politikájához sem. Ezért nincs okuk nem együttműködni egymással. 
     Az Együtt elnöke elmondta azt is, hogy az Együtt tisztában van azzal a történelmi felelősségével, hogy meg kell haladnia egyéni pártpolitikai céljait, érdekeit. A győzelem érdekében új szavazókat kell megszólítani az ellenzéknek, amire csakis az új pártok képesek. Ezért az új pólus mindegyik pártjának felelősen kell viselkednie, s az együttműködés, illetve kormányváltás melletti elköteleződésük kinyilvánítása után immár konkrét cselekvésekre, tárgyalásokra van szükség. Ezt várják el mindannyiunktól a választók, ezért kezd tárgyalásokba az Együtt - tette hozzá.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.