2017. szeptember 24., vasárnap 13:19

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 24., vasárnap (OS) -

        A pártelnök hozzátette azt is: az Együtt már bemutatta mind a 106 jelöltjét, illetve programját is, tehát a választók pontosan tudhatják, hogy mit és kikkel kíván képviselni a 2018 utáni országgyűlésben. Ugyanakkor felelős és józan ellenzékiként pártja tisztában van azzal is, hogy csakis együttműködésben váltható le a Fidesz. Ezért kell pártlisták szintjén együttműködés az új pólus pártjai között, az egyéni jelöltek szintjén pedig koordinálásra van szükség a többi demokratikus párttal mind a 106 választókerületben.
     Az Együtt által megrendelt részletes, átfogó és hiteles kutatás szerint jól látszik, hogy az új pólus pártjainak vezetői messze a legelfogadottabbak a magyar politikai palettán. De az együttműködés melletti érv, még ennél is népszerűbb az új pólus szavazóinak körében. Egyértelműen látszik, hogy a választók együttműködést várnak el tőlünk: az önálló indulást az új pólus szavazói nagyon nem szeretik.
     Juhász Péter már a jövő héten megkeresi a pártok vezetőit, hogy mielőbb egyeztessenek elképzeléseikről és az együttműködés lehetséges formáiról.

Juhász Péter
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.