2017. szeptember 25., hétfő 11:30

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - A magyar ellenzék is kész a kerítés lebontására – Reagálás Kontrát Károly (BM) nyilatkozatára

    Nemcsak Soros, a magyar ellenzék is kész a kerítés lebontására. Botka László a hétvégén ismét utalt rá, hogy "nincs ott a helye" a kerítésnek, korábban pedig elismerte, hogy ha a szocialisták kerülnek hatalomra, akkor azon lesznek, hogy minél gyorsabban lebontsák a kerítést.
Gyurcsány Ferenc és pártja is a kezdetektől nyíltan támadja a kerítést. A DK-s Niedermüller Péter azt mondta, hogy lebontaná a határkerítést, mert nem tartja helyénvalónak, hogy ne Magyarországra, hanem más országokba érkezzenek a migránsok. Az Együtt programjában feketén-fehéren le van írva, hogy le akarják bontani kerítést. A Jobbik pedig ez ügyben is teljesen megbízhatatlan és kétértelmű nyilatkozatokat tesz. A kvóta ügyében is már megmutatták, hogy teljesen mindegy mit mondanak, végül rájuk sem lehet számítani az ország védelmében. Ezért is fontos, hogy a hamarosan induló nemzeti konzultáción minél többen mondják el a véleményüket a Soros-tervről és a kerítésről.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.