2017. szeptember 27., szerda 09:17

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 27., szerda (OS) - Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj kitüntetésre Gróf Széchenyi István születésének 226. évfordulójának napjától lehet pályázni. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik, és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét. A pályázat nyilvános.

    A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményeinek három területét - a termelékenységet, a társadalmi felelősségvállalást és az újítási készséget külön is értékeli a Gróf Széchenyi Család Alapítvány által felkért öttagú zsűri és az egyes területek legjobbjai díjban részesülnek. Az Év Széchenyi Vállalkozása Fődíjat két kategóriában az a vállalkozás kaphatja, aki a három területen összességében a legjobb teljesítményt nyújtotta.    
Az idén két új kategóriával bővíti a díjak sorát az Alapítvány. Az egyik a csökkentett munkaképességű munkaerőért díj. A másik díj a vezetői, döntéshozói szerepkörben dolgozó női munkatársnak járó díj. Erre a díjra a pályázó cégektől várja a zsűri a női munkatársra a javaslatokat.    
A hagyományt folytatva kiosztásra kerül a Széchenyi Család különdíja, valamint a Széchenyi-Brige különdíj is, mely a startup cégeket jutalmazza.    
A díjak  átadására ünnepélyes keretek között 2017. november végén kerül sor.    

     Kiadó: Gróf Széchenyi Család Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.