2017. október 3., kedd 12:50

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 3., kedd (OS) - A Jobbik jelenleg is együttműködne az Állami Számvevőszékkel, ha azt politikai megrendelésre nem akadályoznák

    A Jobbik - mint az eddig ellenőrzések során mindig - most is teljes mértékben együttműködött az Állami Számvevőszékkel az ellenőrzés lefolytatása terén. Az Állami Számvevőszéktől kapott első adatbekérést teljesítettük, ezzel kapcsolatban 2017. szeptember 21-én személyes egyeztetésre is sor került az Állami Számvevőszék és a Jobbik között a Képviselői Irodaházban. Ezen megbeszélésen az Állami Számvevőszék szóban tájékoztatta a pártot, hogy  az eddigi gyakorlattól eltérően - nem várható helyszíni ellenőrzés, csak az elektronikusan beküldött dokumentumokat ellenőrzik. A megbeszélésen felmerült kérésekről jegyzőkönyv is felvételre került az Állami Számvevőszék által. A párt menet közben több kérdést is tett fel az adatszolgáltatás során, ugyanis az Állami Számvevőszék által rendelkezésre bocsátott dokumentumokhoz kitöltési útmutatót sajnos nem biztosított, illetve a kitöltendő dokumentumok egy részét nem szerkeszthető formában bocsátotta rendelkezésre. Ezen kérdéseket az Állami Számvevőszék általában néhány napon belül meg is válaszolta. A kapcsolattartás tehát folyamatos volt.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.