2017. október 9., hétfő 11:08

A Down Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. október 9., hétfő (OS) -

    Az idei esztendőben fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Down Alapítvány rendezvénysorozata keretében a Betegápoló Irgalmas Rend, a Budai Irgalmasrendi Kórház és a Down Alapítvány összefogásának eredményeként létrehozott Down Egészségközpont ünnepélyes felszentelésére kerül sor.
Az Egészségközpont küldetése, hogy akadálytalan hozzáférést biztosítson a sérült, fogyatékos, egészségkárosodott emberek számára az őket megillető személyközpontú, jó minőségű és teljes körű szolgáltatásrendszerhez. Az Irgalmasrendi Kórházban működő Koordinációs Központ elsősorban az egészségügyi ellátásokra koncentrál, ugyanakkor fontosnak tartja a holisztikus szemléletű segítségnyújtást, tehát az ide érkező ügyfelek szociális problémáinak megoldásában is aktívan részt vállal, kinyitva számukra a Down Alapítvány és társszervezeteinek szolgáltatásrendszerét, tanácsadó szolgálatait.

     Kiadó: Down Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.