2017. október 15., vasárnap 16:07

Az MSZP Országos Közponjánakt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 15., vasárnap (OS) - Őcsény figyelmeztet: ezt minden döntéshozónak kötelessége lenne aláírni!

    Európai parlamenti képviselőként, politikusként, magyar állampolgárként és felelős édesapaként is kötelességemnek éreztem, hogy aláírjam azt a petíciót, amely az őcsényi önbíráskodás és hisztéria után az emberséges társadalom érdekében íródott. Úgy gondolom, hogy a kiáltványban foglaltakkal nem csak a néhány ezer aláírónak, de Magyarország minden egyes polgárának egyet kell értenie, különösképpen azoknak a döntéshozóknak, akiknek a kezében társadalmunkra veszélyes eszközök vannak. Még mielőtt bárki "politikai celebkedést" kiáltana és megkérdőjelezné őszinte támogatásomat az ügy mögött, szeretném megjegyezni: épp azért osztom meg a nyilvánossággal, hogy aláírtam és támogatom a közéleti és egyházi személyiségek által életre hívott petíciót, mert az őcsényi őrület kapcsán csak kevesen tettek nyilatkozatot és vállalást a politikai élet szereplői közül. A Beer Miklós váci püspök, Veiszer Alinda tévés műsorvezető, Hajós András zenész, Gundel Takács Gábor tévés és Gégény István hitoktató, a Szemlélek blog elindítója által jegyzett petíció pedig van annyira fontos, hogy azt minden közéleti és közéletet alakító embernek támogatnia kell.

Az, ami az elmúlt időszakban történt és történik Magyarországon; ami az őcsényi hisztériában öltött utoljára testet és mutatta meg, hogy milyen károkat okoz a kormányzati gyűlöletpropaganda, hosszú távon megmérgezi a társadalmunkat.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.