2017. október 16., hétfő 10:47

A Magyar Munkáspárt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) -

    A Kínai Kommunista Párt
19. Nemzeti Kongresszusának

Peking

Kedves Elvtársak!

A Magyar Munkáspárt nevében a legjobb kívánságainkat küldjük a Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusának.

A Kínai Kommunista Párt Hszi Csin-ping elvtárs vezetése alatt jelentős sikereket ért el a párt 18. kongresszusa óta. Kína erősebb lett. Kína milliókat emelt fel a szegénységből. Kína az ország valamennyi lakosa számára jobb életkörülményeket teremtett, biztos és boldog jövőt teremtett a jövő nemzedékeinek.

Kína jelentős előrehaladást ért abban, hogy 2021-re, a Kínai Kommunista Párt megalakulásának 100. Évfordulójára Kína közepesen fejlett virágzó társadalom legyen, 2049-re, a Kínai Népköztársaság kikiáltásának 100. Évfordulójára pedig modern szocialista ország.

A Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusa nagy jelentőségű esemény az egész világ számára. Óriás jelentősége van sok ország számára az “Egy övezet-egy út" programnak, amely az elmúlt években indult el. A program jelzi Kína azon szándékát, hogy közös jövőt építsen a világ népeivel. Kína ma a világ békéjének és biztonságának őre, reményt ad emberek milliárdjainak, akik háború nélküli világban akarnak élni.


     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.