2017. október 17., kedd 12:54

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÜZENET A BALOLDALNAK

        Megemlékezések, előadások, koszorúzások, ezekben a napokban idézzük fel az ötvenhatos eseményeket országszerte. A Honfoglalás 2000 Egyesület, az alkalmat felhasználva üzenettel fordul baloldali honfitársainkhoz.
Tisztelt baloldali Barátaink! Legyen végre megbékélés, nemzeti összefogás, harcoljunk vállvetve: védjük határainkat, őrizzük meg hazánk függetlenségét, kultúránkat, értékeinket. Emlékezzünk együtt – nemzeti zászlónk alatt – a múlt eseményeire, hőseinkre, az áldozatokra. 1956-ban a Világ a magyarokról beszélt, mutassuk meg ma is, hogy kis országunkban egy büszke, bölcs, bátor nemzet él, mely példát mutat a világ népeinek. Fogjunk össze, álljuk útját a nemzetellenes külső- és belső- felforgató erőknek, építsük együtt jövőnket, szép hazánkat.
Az ünnepi események alkalmából – jelen történelmi felhívásával – tisztelettel köszönt minden jó szándékú magyar embert a Honfoglalás 2000 Egyesület, a Nemzeti Szociáldemokraták Egyesülete és a Pannonpuli.hu Közéleti Magazin.  
                                                                                                                                          Kelt Budapesten, 2017. október 17.  

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.