2017. október 20., péntek 11:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OS) - Visszatér a szurkolás a Ferencváros stadionjába

A Jobbik Ifjúsági Tagozata üdvözli a tegnap meghozott döntést, miszerint újra beengedik a Ferencváros szurkolóit a csapat mérkőzéseire 3 év eltelte után. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a teljesen felesleges és diszkriminatív kitiltás eltörlésére csak most került sor, megfosztva ezzel futball szurkolók ezreit a közös szurkolás élményétől.

Az elmúlt évek hercehurcái a Ferencváros szurkolói és Kubatov Gábor pártigazgató és klubelnök között jól mutatják, hogy a politikának ki kell vonulnia a sportból, hiszen a választások közeledtével ez a lépés jól mutatja, hogy nem a futball szeretete, hanem a politikai haszonszerzés volt a célja a Ferencváros vezetésének.

Hisszük, hogy a focinak a fair playről, a tisztességes helytállásról és a rajongók odaadó szurkolásáról és szórakoztatásáról kellene szólnia, és nem pedig a hétköznapi fideszes arroganciáról. Tiszteletünket fejezzük ki a szurkolók előtt, akik Dávidként felvették Góliáttal a harcot, és példátlan összefogás mellett sikert értek el küzdelmük során.

Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom