2017. október 20., péntek 11:35

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OS) - Ki egyetlen lelket ment meg, az egész világot menti meg!

    A Kéményseprők Országos Szakszervezete üdvözli Áder János köztársasági elnök döntését, miszerint aggályosnak tartja a napokban elfogadott kéményseprésről szóló Tv. módosítását és azt újra gondolásra visszaküldi az Országgyűlés elé.

Ezen döntésével Áder János tanúbizonyságot tett arról, hogy a nemzet egységét kifejezve, vitathatatlanul fontosnak tartja a magyar állampolgárok élet- és vagyonvédelmének biztosítását, továbbá a környezet megóvását és ugyanerre kéri a magyar Országgyűlés valamennyi képviselőjét.

A hazai- és nemzetközi kéményseprő szervezetek egyöntetű véleménye, hogy Áder János köztársasági elnök egy tényeken alapuló, felelős döntést hozott, mely kizárólag a magyar társadalom érdekeit szolgálja és hisszük, hogy az Országgyűlés valamennyi képviselője -párthovatartozástól függetlenül - Kölcsey szellemiségét követve fogja meghozni döntését e kérdésben, miszerint a Haza minden előtt!
     Kiadó: Kéményseprők Országos Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.