2017. október 23., hétfő 17:54

A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt közleménye
    Budapest, 2017. október 23., hétfő (OS) -

    2017. Október 23-i Megemlékezés Rácz Sándorról

A Független Kisgazda -, Földmunkás- és Polgári Párt az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulójának ünnepségét a párt székházának nagytermében tartotta. A barátságtalan időjárás ellenére a nagyterem megtelt a főként vidékről érkező tagokkal.
A megemlékezésen az 1956-os események idézése mellett Rácz Sándorra a Nagy Központi munkástanács elnökére, a Magyarok Világszövetséget tiszteletbeli elnökére is emlékeztek. Az utóbbinak időszerűséget az adott, hogy az újjászervezett Kisgazdapárt, Rácz Sándort, a 20. század második felének legelkötelezettebb politikusát példaképnek tekinti, posztumusz tiszteletbeli elnökének választja, és szobrot fog emelni a bátor, és rendíthetetlen hazafinak.
Rácz Sándor munkásságát Vicsotka Mihály szóvivő méltatta, Paulina László alelnök, a Munkástanács elnökéhez fűződő több évtizedes barátságáról szólt, Balogh Károly elnök, és Márkus János főtitkár, a párt előtt álló időszerű feladatok végrehajtását ismertette.
A megemlékezés a Boldogasszony Anyánk eléneklésével zárult.

Bort, Búzát, Békességet
                
     Kiadó: Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.