2017. október 27., péntek 09:28

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 27., péntek (OS) -

    Szigetvári Viktor: Hagyjon fel az orosz propagandahírek gyűlöletkeltést szolgáló terjesztésével a Fidesz!
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz már olyan, nyilvánvalóan orosz álhíreket terjesztő forrásokkal próbálja igazolni állításait, mint a DC Leaks. Az Együtt választmányi elnöke felszólítja a Fideszt, hogy hagyjon fel az orosz érdeket szolgáló propagandával. Inkább a hazánk nyugati szövetségeseivel való együttműködésre koncentráljon.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz szóvivője azt nyilatkozta, hogy konkrét bizonyítékok állnak rendelkezésre arról, Brüsszel a "Soros-hálózat" fogságába került. A 24.hu arról számolt be, hogy Hidvéghi a DC Leaks által publikált adatokra hivatkozva próbálta alátámasztani állítását, azt azonban már nem közölte, hogy a Washington Post erről szóló újságcikke szerint a szivárogtatásnak helyt adó honlap az orosz kormányhoz köthető. A Forbes amerikai kiadása pedig arról írt, hogy a DC Leaks mögött sejtett orosz hackercsoport rendszeresen csempész hamis adatokat az általuk megjelentett leleplező információk közé.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.