2017. október 31., kedd 13:25

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. október 31., kedd (OS) - Az ellenzék nem támogatta a nők elleni bűncselekmények szigorúbb büntetését - Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra

Az ellenzéknek a nők elleni erőszak sajnos csak a szavakban és a kampányban fontos, mert amikor tényleg cselekedni kellett volna, akkor nem támogatták a nők elleni erőszakos bűncselekmények szigorúbb büntetését. Sok más ellenzéki képviselő között Bangóné Borbély Ildikó és Szabó Tímea sem szavazta meg a nők elleni bűncselekmények szigorítását az új Büntető Törvénykönyvvel.

A kormánypártok Európa egyik legszigorúbb Büntető Törvénykönyvét alkották meg, amely kiemelten védi a nőket és a gyermekeket. A parlament már tárgyal  a kormánypártok újabb, a gyermekeket védő javaslatáról.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

Kiadó: Fidesz-frakció