2017. november 2., csütörtök 13:12

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ARANYLEVÉL ORBÁN ÚRNAK

    A történelem számtalan példával szolgál: azok a nemzetek, amelyek tartós megosztottságban élnek, előbb-utóbb feloldódnak a népek tengerében. Megszűnik önálló államiságuk, különösen akkor, ha külső- vagy belső erők – a különböző világnézeteket valló, érdekcsoportokhoz, vagy pártokhoz kötődő embereket – folyamatosan egymással szembeállítják. Magyarországon és szerte Európában ez a nemzetrontó, oszd meg és uralkodj szemlélet erősödik.  
Nemzeti létünk, megmaradásunk a tét!
A civil szervezet levélben kereste meg Orbán Viktor pártelnököt, miniszterelnököt, melyben kéri: nyissa meg a lehetőséget, álljon ki amellett, hogy a jó szándékú bal- illetve jobboldali kötődésű magyarok egymásra találjanak. Nem kétséges: mindkét oldalon a nemzet felemelkedése az elsődleges szempont, ezért elkerülhetetlen a megbékélés, az összefogás.  
Az egyesület meggyőződése, hogy a címzetthez írott un. Aranylevele – hazánk és a magyarság számára aranykorszakot nyithat meg!
A hatalmon lévőknek, a nagyobb tömegek támogatását élvező keresztény, nemzeti tábornak kell megtennie az első barátságos lépést, kezet kell nyújtanunk a másik oldalon lévőknek. Az Egyesület történelmi felhívása nem maradhat visszhang nélkül. Bízunk benne: Orbán úr reagálása – a szélsőséges nézeteket vallók kivételével – széles körű egyetértés vált ki. A magyarok bölcsek, jó hazafiak!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.