2017. november 4., szombat 11:56

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 4., szombat (OS) - A Nagy Testvér figyel téged

    Miközben az állam működése egyre átláthatatlanabb, a közérdekű adatok jelentős része titkosított, addig az állampolgárokra vonatkozó adatgyűjtés és az állampolgárok megfigyelése totálissá válik.
A magyar kormány újabb tervezett intézkedése a besúgókat és provokátorokat munkájuk elvesztésével fenyegeti: tevékenységüket digitalizálják .

A Liberálisok megdöbbenéssel értesültek arról, hogy egy titkos kormányzati tervezet szerint az Orbán-kormány minden magyar állampolgár és cég hivatalos adatait és ügyeit a Kormányzati Adattrezor  nevet viselő adatbankban gyűjtené össze 2018. január 1-től.

Minden államigazgatási szervet, a helyi önkormányzatokat, a bíróságokat, az ügyészségeket, a közjegyzőket, a bírósági végrehajtókat, a köztestületeket és a közüzemi szolgáltatókat arra kötelezik, hogy az állmpolgárokra vonatkozó minden adatot a Kormányzati Adattrezor számára továbbítsanak.

A Liberálisok tiltakoznak az ellen, hogy rohamléptekkel épül ki az orwelli totális állam, ahol a Nagy Testvér figyel és elszámoltat mindenkit.
Mindez nem a biztonságunkat szolgálja, hanem az állampolgárok teljes kiszolgáltatottságához vezet.
Ennek a folyamatnak a része az új egészségügyi adatszolgáltatási rendszer is, amely széles körben gyűjt érzékeny adatokat nem csupán egészségi állapotunkról, hanem pld. szexuális szokásainkról és partnereinkről.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.