2017. november 4., szombat 12:02

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2017. november 4., szombat (OS) - Emlékezzünk ma a magyar forradalom hőseire!

    November 4-én az 1956-os forradalom hősei emlékére Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, társelnök és Juhász Péter, az Együtt elnöke koszorút helyeztek el a 301-as parcellánál, azokra az emberekre emlékezve, akik életüket adták a magyar szabadságért.
Juhász Péter hangsúlyozta, hogy minden nap fontos emlékeznünk azokra a hősökre, akik az országért és a szabadságunkért kiálltak. Az 56-os forradalom elbukása nagyon rossz emlékeket idéz, de ne feledjük, nekünk ma is minden nap nagyon fontos kiállni a szabadságunkért és ennek szellemében kell élnünk.
 Karácsony Gergely szerint ennek a napnak az a nagyon fontos üzenete van számunkra, hogy Magyarországra az elnyomás mindig keletről érkezett, a szabadság eszméje pedig mindig nyugatról. Ezt az örökséget hagyták ránk mindazok, akik az életüket adták a hazaért, nekünk pedig ezt kell minden nap újraértelmeznünk, akkor is amikor politikai döntéseket hozunk.
Párbeszéd Sajtó
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.