2017. november 6., hétfő 11:07

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Súlyos százezreket fizethet a hazug kormánysajtó a Jobbiknak

Az eddig több mint hetven megnyert sajtóper után a Jobbik és politikusai személyiségi jogi perekben is sorra vesznek elégtételt a Fidesz hazug lakájmédiáján.

Múlt pénteken a TV2-n és az Origón volt a sor, akiket azért kellett a nemzeti pártnak bíróság elé citálnia, mert a "Bróker Marcsi-botrányban" való részvételt hazudták róluk, azt, hogy egy abban az ügyben érintett vállalkozótól kapott többmilliós támogatást. A kormány hazugsággyárai ezúton is csúfosan megbuktak a bíróságon, semmit nem tudtak bizonyítani abból, amit közöltek, a valótlan állításokért pedig több mint félmillió forint sérelemdíjat kell megfizetniük a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a Jobbiknak.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom